Frågor till er!!

Jag har en fråga och jag skulle verkligen uppskatta att få svar . Eller ja svara gärna på min lilla diskution som kommer nu:)

Vad är det för skillnad på "tonårskärlek" och riktig kärlek??

Är man cool när man väl tycker att man är det eller när alla andra tycker det??

Vilket är bäst moppe eller bil??

Jag vet mina svar på dessa frågor .Men jag vill  gärna era. Mina svar kommer senare:)


Onsdagar..Mitt i liksom

Hejsan! Jag lyssnar på er två egentligen en som vill att jag ska ha kvar min blogg. Känns lite meningslöst. Men men ska blir bättre på att blogga. Jag ska till skolan imororgon . Då är det onsdag . Onsdagar ligger liksom mitt i veckan . Ganska skönt men ändå jobbigt. Ja nu har jag varit sjuk (igen..suck) Och jag är glad att kunna gå till skolan på en onsdag:)

Lyssna!!

Lyssna snälla rara ni som läser bloggen(om det är någon som gör det) Om ni vill att jag ska ha kvar bloggen kommentera detta då. Som sagt ska jag ha kvar bloggen?

....

Tjaba tjena hallå vi säger så! Ja... Repandet gick bra vi gjorde en ny låt . På hem vägen fick jag en skrattatack och det kom en tant . Hon tittade på mig som om jag var hög får man inte ha roligt utan att behöva vara hög/ full?? Det var konstigt . Men sen skrattade jag vidare . Jag ska plugga och äta nu så ni får ha det bra det blir nog inge mer bloggande för mig puus !.)


Snacks som jag gillar

Nyttigt:)

Äpplen                           Banan          äppeljuice    apelsinjuice


   Onyttigt

           Choklad                           Kladdkaka       Latte

Vet inte varför jag skriver dethär har fått för mig att ni vill veta:)

 


Jag älskar dig

Tack för att du är du !


Dagens fråga

Jag ska ställa er en fråga som jag gärna vill ha svar på . Jag är så nyfiken hehe...

   
Vad är kärlek för er??


My day

Hejsan! Jag var i tid i dag i skolan . Vilket menas att jag gick upp i tid. Jag brukar inte vara såå sen men komma upp är svårare så det gör att allt blir stressigt. Jag har tur att jag inte har någon buss att passsa . Jag bor jätte nära skolan så det tar ungefär 3 - 5 min att gå men det kan ta upp till 30 också. Hitils av dagen har jag varit i skolan . Det gick bra . Jag ska repa med bandet snart. Efter det är det plugg och träning som gäller.  Nu måste jag dra Later!<33

Gott och Blandat


Svensk tv

Jag följer 2 svenska serier . Köping och familjen anorlunda. Ja det är "typiskt " svenskt och bra faktiskt . Lite mysigt sådär att titta på . Och det är ju verklighet . Så ja lite reklam för sveriges tv!

Köping går klockan 20 ?? på söndagar på tv 4

Familjen anorlunda går på måndagar klockan 20.00 på tv 4


Förlåt!

  Förlåt för att jag inte har bloggat på år och dar ...Jag har varit i london. Det var bra bilder kommer senare:) PUUSS!

RSS 2.0