Paus

Hejsan! Det finns inte så mycket som jag kan berätta nu .  Nu ska jag bara vara lycklig och leva livet . Inget stress . Bara vara lycklig .  Så jag tar nog en blogg paus ett tag . Blir upp till max en vecka . Hoppas ni har det bra :) puss
KNIRRAS

onödigt inlägg

Sitter hemma hos tony :)

Godmorrgon och så

Hej och godmorrgon! Nu ska jag gå till skolan slutar 14.55 idag . Ni får ha en bra dag !

PUSS KNIRRAS

te och mys

Ska dricka lite te och mysa framför tvn <3 Vad är era planer för kvällen?


EH...jah

Bilden blev väldigt stor . Det var inte meningen :P

PUSS KNIRRAS


Me


...


Linas kvällsbok

Twilight


My day

Hejsan! Idag gick jag till skolan ..där var det allmänt kaos. Det brukar vara det ( fast skolan är bra ändå) .  Sen prata jag med bästa vännerna och sen gick jag hem och nu är jag här.  Ska plugga och mysa och bara ta det lugnt . Jag behöver det! I morgon börjar kören ,äntligen! Inget mer att säga just nu . Hoppas att ni mår bra :)

Puss KNIRRAS


Fredag

Yey idag är det fredag ! :)  Jag ska nog träffa lite folk :) <3 OCh mysa ha en bra fredag :)


HEJSAN

Hejsan svejsan! Idag såg jag tre älgar ! Jag gick i skolan,träffade kompisar och nu sitter jag hemma. Intressant vah ? Hoppas ni har det bra Puss knirras

Lite bilder...




Dagens Bilder


...



Onsdag

Hello! Sitter här och ska plugga lite till och sen ska jag ducha och sen blir det läggdags! Det är mycket i skolan just nu! Jag längtar till helgen har mycket roligheter in planerat. Men vem har sagt att man inte kan ha kul fast det inte är helg ? I morgon får jag hitta på någonting ,hoppas att jag hinner med det . Efter skolan i dag satt jag med gänget och snacka ett tag sen drog jag hem och plugga efter det spelade jag gitarr . Ja...idag har det inte hänt så super mycket . Men det gjorde det i dår,det var därför jag inte bloggade.

Musik-Artister jag gillar

Blondie

Melissa Horn
Elvis presley

Oasis
Timo räisänen


Bilder och små prat

Gillar bilden och tjejens stil påminner lite om min :)

My best friend monny

<3


En dikt

Jag älskar dig ,just díg . Det har varit du och jag i hela mitt liv och det kommer alltid att vara vi . Oavsett vi vill eller inte . Det är ödet . Jag kan säga att jag vill ha någon annan och jag kan strunta i mina känslor jag har för dig . Jag kan skita i allt men till slut kommer sanningen stirra mig rakt i ögonen och jag kommer förstå ,det kommer alltid att vara vi två .

By knirras


Roliga sommarbilder


Onsdag

Hejsan! Ja,jag är frisk. Men jag har inte hunnit plugga vi har så sjukt mycket i skolan nu . Jag längtar verkerligen tills det blir helg!  Och det är ganska snart för idag är det onsdag! Nu är det pluggning och gitarren som gäller för mig . Vad ska ni göra då ? :)

                                                 Puss knirras

RSS 2.0