En rolig sak som jag komm på

Det är att mina bästa kompisar är blandat killar och tjejer och killar . Här kommer dom

*Monika

*Johanna

*sandra

*Anton

*Sebastian

*Linus

*Tony

Tänkte att ni kanske ville veta av någon lustig anledning:) Förlåt om jag har glömt någon . Men vill säga tack för att ni finns!


Ibland blir saker inte som man hade tänkt sig

Ibland blir saker som man inte hade tänkt sig bra eller dåligt.


Yes...I like The Hills


livet är en lek

Äntligen har jag pluggat klart (nästan) . Nu ska jag sätta på mig "myskläder" och ha ansiskmask ,måla naglarna,dricka te  och ta det lite  chill. Blir nog mitt sista inlägg . PuussEn old bild på en viss Erika

Livet är en lek så lek på :)

Då va det plugg också...

Då var det dags att plugga också Later

Skrämmer livet ur mina kompisar

Jag skrämmde tony antar jag på msn :

Tony:tjo

Erika: heej!

Erika: Åh jag har velat prata med dig jätte länge!

Tony: Offline

Är jag verkligen så lädsgig??Älskar dig ändå<3


Onödigt som vanligt

Nu ska jag dra . Vill igentligen inte för jag är helt sjukt trött vill bara soova eller basta (?). Våran bastu som vi håller på med här hemma är på god väg. Så snart kan man ha det trevligt med en basu men nu får man nöja sig med badkaret . Jag har planerat att göra om i mitt rum . Jag gör det lite få och då . När det blir för stökigt eller när jag bara trötnar på det gör jag det. Men jag måste säga en sak jag försår inte hur jag kan vara "beroende" av så mycket:

*familj och vänner

*musik

*mysa

*te

*läppsyl

*äpplen (något med äppelsmak går också bra)

*Mat (dah?)

* Träna (när jag känner att jag är i dålig kondis mm )

*Partaja ( inte för att jag är beroende av det men det har blivit ganska så många fester nu på sistonde)

*Plugga (ja nästan beroende..)

*Sova (dah?)

*Vara ambisiös ( eller att mina lärare säger det till mig iafl:) :)

*Dusha (eh ja..)

*Blogga (ja lite beroende iafl)

*planera ( ja..om jag inte planerar då döör jag eh..nästan)

Sees:)


Sjuk monstret

Jag har varit sjuk det är däför jag inte har bloggat. Idag gick jag till skolan och var allmänt jobbig. Nu är jag trött och jag ska snart till gitarren sen ska jag plugga och ta det lugnt. Det behöver jag . Ett tips till er är att drick te när ni är sjuk det är gott och bra . Men bli inte "beroende" som jag är i allt. Later


Knäppt samtal

 Johanna: Gunhild och arne är borta!:(

Erika:Beritl är kvar hos mig

Erika: Neej!

Johanna: (förvånad gubbe)

Erika: Jag tvättar aldrig händerna det är därför

Johanna: Uuh

Beril med flera är några gubbar. Eh jag vi är så normala (men det avr väl ingen nyhet?) ..


<3

Tja! Nu ska jag fixa mig inför kvällen som spenderas hos linus. Vi ska ha party och det blir nice. Förlåt för att    jag  inte har bloggat så mycket men det har varit lite mycket. Puss!

Mitt prat om beroende

Beroende??  Man kan vara beroende av tobak mm . Vad är jag beroende av ?? Konstigt nog att ha något på läpparna  som tex läppglans. Men jag är beroende av mycket faktikst . Man behöver inte sluta . Jo om det är tobak . Men om det är tex handkräm så gör det väl inget ? Man ska ju inte behöva sluta bara för att man gillar det och för att man är beroende??

The Hills



Yes i like The hills

Ibland är livet orättvist


Skola igen

Ja.. Imorgon är det måndag igen då.. Och skola...

Gott och Blandat


....


Cupcakes och sånt...


Lycka


Hemsk Känsla


Lördag

Hello! Idag ska jag till pizza hut med anton och titta på film sen. Jag har inte så mycket att skriva om som ni kanske märker:)


Yesterday

Hello! Igår var jag i skolan,fika och var på tjejmiddag:)

Inte mycket att berätta

Hejsan! Idag finns inte mycket att berätta ..:) Men imorgon ska jag vara med anton:)

puss och kram:)


Bilder

jag och min storasyster

My day

Min dag är ... att göra ingenting . Bara ta det lugnt . Kul vah? Nej men jag behöver det faktiskt. Man kan ju inte alltid vara i "fokus" hela tiden:)

Yey jag besteg mount everest!


igår

Hejsan ! förlåt för att jag inte blogga något igår . Här kommer gårdagen.  Först repa jag och bandet en låt . Och vi snacka . Sen drog jag hem till min syrra och vi åt vofflor och tittade på kvarterets gatan. När jag kom hem var det dags för träning . Så ni kanske förstår att jag inte hann blogga något igår puss .

Äntligen

Hejsan! Jag har äntligen kommit på hur min kväll ska bli: Ducha,ansiskmask,fixa naglarna,läsa bok/titta på film och sova. Det låter väl bra vah? Imorgon blir det repning med bandet . Mitt band heter hot lips . Hörs imorgon puss och hej sov gott<3


<3

                       
                
    
                               Miss you <3 Älskar dig

Skridskor bättre med skor

Hejsan !  Idag har jag faktiskt åkt skridskor . Det är jag ju så BRA på (inte) . Men det var roligt . Tills jag fick jätte ont i fötterna . Jag förstår inte hur man kan spela hocky . Utan att ha ont i fötterna. Nu ska jag nog ta en lång duch och bara mysa. Eller så ska jag nog sitta här vid datan ett tag:)


Rubriker är inte alltid min starka sida

Hejsan:) Idag är jag ällmänt seg har jag märkt . Jag badade inte . Men jag åt ben and jerys (vette fan hur det stavas ) glass.  Men nu ska jag nog sätta på en disney film om det inte blir det blir det en tjej film. Om ni ville veta:) Jag ska gå och lägga mig tidigt för en gång skull hade tänkt på att sattsa på 22.30. Och gå upp 10 eller 10.30 om jag klarar det är jag så grymm! (jag sov till 12.15 idag) . Sov gottJag i nyår:)

favorit färger

 Kan ni gissa färgerna??:)


Min kväll

Nu har jag varit på en promenix . Det var härligt. Sen åt jag lax med couscous. Det var riktigt gott. Det hade varit härligt med en bastu nu men det går inte nu. Så då tror jag att jag ska bada och sen titta på en härlig disney film:) Eller så ska jag kanske titta på cosmonova tror jag att den hette:s  Den börgar nu . Men jag vill bada så det blir nog bad och disney film.  Later Den bjuder jag på (jag i  myskläder)<3

Onödigt inlägg

Ehm...onödigt inlägg . Nu måste jag verkligen dra . Ha det gott ät inte igelkott:)

Spa det är jag

Åh jag vill ha en bastu! . Jag har bestämmt att nästa prosekt ska bli att göra klart våran basu här i hemmet. Sen när det är klart vill jag ha ett bubbelbadkar. Jag älskar att "spa a sig" . Och att mysa . Men festa är också kul!:)
Ja det hära är en bild på en basu hm..eh ...liten mysig bild på mig i vattnet i grekland och en främling:)


Promenix

  

Nu ska jag ta en promenad. Jag skulle igentligen ha åkt skridskor med en kompis idag (sandra heter hon) men jag sov för länge så vi hann inte. Men då får man göra det bästa av situationen och röra lite på fläsket!


well..thats me


Erika heter jag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0