Lips are red

Lyssna på musik och läs min blogg med en nypa salt .


,.-






Dagens fundering

Herregud! Jag har fått 16 mail på en dag! Helt otroligt, i dessa ögonblick undrar man om tekniken kommer att ta över världen?    KNIRRAS <3


Av : Mig





-

Kiss me before I leave


Tisdag


Tja Tja Männsikor i denna värld! Idag har jag varit i plugget  och sen har jag gått hem . Det är inte riktigt min dag idag .  Men jaja nu ska jag väl plugga och vila .  Ha det gött Igengott !  KNIRRAS<3

Love


Det är mänskligt att inte må bra  . Det är mänskligt att sakna dig . Det är mänskligt att älska dig .

Musik....

Jag kanske inte sjunger specielt. Jag kanske inte spelar specielt  . Jag kanske inte är den man skulle lyssna på radion på . Men jag vet att mitt sätt att se på musik och att musik för mig är specielt. Och det räcker för mig .


Be youreself,Everybody else is Bissy


  Var den du är och var inte rädd för att vara just dig , Alla andra är redan  upptagna på att försöka vara just dig.

Monday Im` In love

TJA TJA Bloggen !  Idag är det måndag , livet leker och jag ska ta hand om småttegrisarna i pulka backen och sen träffa kompisar och plugg . Ha det bra  KNIRRAS<3


Pics





Lets do this !

Hello !  Sitter taggad inför en mysig tjejmiddag . Outfit - Ser ut som en gammal tant på en festival ( uhlala) . Humör- Glad. Tid- ! 17. 40 . Nu ska jag fixa min mobil ( snart är jag med i mobilvärlden )  sen är det utgång som gäller . Ha en mysig och bra kväll, Hey ta det lugnt!    KNIRRAS<3


F.R.I.E.N.D.S.






Pulka åkning

Ullis och jag in action

Monny är taggad

Supersöta ullis!


Lördag

Hello Alla människor ! Idag ska jag

* Plugga

* städa

* köpa mobil

* Gå på fekkenation


Dikt - Stavfel,,Sorry

I dont` know what to do . I dont know what I should do whitout you .  I dont` know if i should be praud of you .  I am flying on a claud . I wish  i could tuch the sky . I whish  I could here youre voice again . For the last time I wish you said that you love me . For the last time I wish that it would be you and me . I dont` know what to do , But I know I  belongs to you .


Fredag

Pulka åkning och vänner idag . Var grymt kul .

Love it or leave it




Blod, svett och tårar

Jag har en dröm . En dröm som nästan är larvig att säga . Det är en dröm man sa när man var åtta-9 år . Inte 15. Jag vill kämpa för min dröm . Jag är villig att göra nästan allt för min dröm . Min dröm är att jag ska få göra det jag älskar mäst . 


Söndag

Hello Hello ! Sitter här som en sketen gris. Hade en kul och händelsefull kväll men en knäpp natt . Ska snart dra hem till mig ( några hus ifrån där jag är ) och plugga . MVG nästa .
Färresten  min syster fick A i betyg på hennes tenta ,är stolt över dig sis !<3
Ha en skön söndag !         KNIRRAS<3

Ny frilla och dödarlåten

TJA TJA bloggen ! Sitter här med en ny frilla och ja ... Jag trivs nog i den . Lyssnar på en låt som jag skulle kunna döda för så bra är den :

Thank you for youre love- antony& The Johnsons

Men iallafall nu ska det mysas ! Idag är det famlijen som gäller ( mamma ,ingen annan är hemma)  ! Men imorgon blir det bowling och partaj med vännerna ! XD Ha det super nice ,var rädda om er och varandra !

PUSS KNIRRAS <3


Vänskap

Jag vet verkligen vilka mina vänner är . Det är dom som jag bråkar med  , säger mina åsikter  till , gråter med , Skrattar , gör saker med och  jag är jag med dom .  Man vet aldrig vad jag ska göra eller säga samma sak med dom .  Dom är intressanta och kan alltid förvåna mig . Vi är ett " gäng" på många personer ( 7 ) men man behöver inte ha en bästa kompis man kan fler än så  eller ingen alls. Jag har kompisar som jag är öppen med och pratar med men kanske inte är med lika mycket .    Jag är en person med mycket känslor .  Jag är glad att jag får uppleva dom med er . <3 .







Kalender- Skräckupplevelse

Hejsan ! Sitter och skriver i min almenacka . Den har varit borta men jag har hittat den . Tack och lov för det . Jag har nyss kommit på att jag har ett liv .  Jag har väldigt mycket som står i min kalender. Och självklart jag måste ju utföra allt annarsh rasar min värld samman . Som ni vet så går jag i 9an vilket betyder mycket skit och roligheter .   Jag är nog i chocktillstånd så mycket jag har planerat . Men men leva livet ska man och jag ska leva det enligt mig ! Ska strax sova  puss          KNIRRAS <3

Jag och min vän - webb

Lädsgigt

Peace!
Jag blev lite hungrig

Love you !


Sjukt onödigt-Måndag

Hej ! Idag var jag i skolan hände mycket mycket mycket . Som vanligt alltså . Det var väl bra saker . Jag hade kul iallafall specielt på slutet då garva jag i stort sett hela tiden . Jag  snubblade i trappan ,jag ville åka ner från en trappa ( gjorde illa mig ) , Jag hoppade jämnfota , Jag och min vän monny ( monniz.blogg.se) sjöng med roliga röster  ja bara för att nämna några saker . Vill bara säga en sak till  ha inte fördomar ,Jag vet det är lätt hänt . Men tro inte saker om ni hör ett samtal ni vet inte hela diskutionen tex.  Men kan vara bra att tänka på det ibland . Efter plugget gick jag hem till tony och pluggade,skrattade och åt . Mycket intressant . Har också städat,pluggat och ätit. Nu ska jag åka iväg på scauterna .  Så nu vet ni detta sjukt onödigt att veta men antar att man betättar sådant när man bloggar :)                    KNIRRAS <3

Pluggish

Jag just nu ,Pluggar      KNIRRAS <3

Hey,Be nice!


Håkan Hellström

Var på Håkan Hellström konsert igår . Såg alltså min stora idol för tredje gången och låt det förbli många många fler. Ett Håkan Hellström citat :

" Sluta aldrig att leta efter ljuset" 
      
                                                                         KNIRRAS<3


Be happy

Be happy , Dont` Worry

Is the shit here?

Är vintern här nu eller är det typ bara en engångsgrej med lite kyla och snö på marken och sen kommer vargar vinten i decenmer / Januari . Eller ... ?


Herregud!

Herregud ! Jag målar naglarna för en gångs skull ! Detta händer inte ofta och av alla färger blev det orange så om ni träffar på mig titta på mina naglar ... Annars inte tack det är ingen vacker syn.


friends



Hey Monny här !

Hej! Det är jag Monny som skriver (monniz.blogg.se)
Jag har försökt göra Irres header,det gick sådär men
nu ser den ok ut! Jaja PUSS PÅ ER ! <3


-



Njut varje minut . Lev utan gränser . Lev med hopp,liv,mod,vilja,passion. Lev i livet. Njut varje minut och njut som om det vore sista gången.


Vad har jag haft för mig?

Torsdag - Eld , polis , buss,sov hos syster ,film.

Fredag - Syster,Richard,skog.

Lördag-shopping,hotel,mat,skratt,bil.

Söndag- Fruktost,bil,slott,bowling,resturang,vänner,familj .


Seacret heart

Mina känslor för dig kommer alltid att förbli hemliga . Du kommer aldrig få veta att jag älskar dig och jag hatar dig .  Men hur ska jag orka vakna med tanken varje dag ,Du kommer aldrig att förbli min

Liten dikt om kärlek . KNIRRAS <3


Detta är vad jag har haft för mig



Vänner ni betyder mycket mycket mycket för mig !





Jag gräver mig grav för dig ...

Jag gräver min grav för dig . Jag är en soldat för dig . För dig ska jag göra det tusen gånger om !


Måndag

TJA tja bloggen ! Nu är klockan 12.55 och sitter här och undrar vad jag ska göra idag . Jag antar att jag ska vara social med vänner få se vad vi hittar på . Om någon av dom är friska förstårs efter alla händelser . Ni får ha det bra , det är lov så njut av det ni som kan !
 KNIRRAS

Jag är så...

Jag är så fucking HAPPY !

RSS 2.0